ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΩΝ/ΑΚΥΡΩΣΕΙΣ:

Επιστροφές προϊόντων:
Η εταιρεία μας καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια ώστε όλα τα προϊόντα να παραδίδονται σε εσάς σε άριστη κατάσταση. Όλα τα προϊόντα παραλαμβάνονται από τους προμηθευτές μας συσκευασμένα.

Στην περίπτωση που στις παραδιδόμενες ποσότητες αποδεδειγμένα ανευρεθεί ελαττωματικό προϊόν, διατηρείται το δικαίωμα επιστροφής, με δυνατότητα αντικατάστασής του.

Τα έξοδα αποστολής προσκομίζονται από τον αγοραστή. Οι επιστροφές είναι δεκτές μόνο για αντικατάσταση και όχι για επιστροφή χρημάτων, με προϋπόθεση ότι:

  • Επικοινωνήσατε μαζί μας εντός 1-3 ημερών από τη παραλαβή του προϊόντος
  • Τα προϊόντα να είναι στην ίδια κατάσταση στην οποία τα παραλάβατε
  • Τα προϊόντα να συνοδεύονται με το παραστατικό τους

Το ελαττωματικό ή κατεστραμμένο προϊόν πρέπει να επιστραφεί στην εταιρεία μας εντός 14 ημερών από την ημερομηνία παραλαβής του.

Για την αποφυγή δικής σας ταλαιπωρίας, σας συνιστούμε να ελέγχετε προσεκτικά κατά τη στιγμή της παράδοσης της παραγγελίας σας, την κατάσταση των πωλούμενων προϊόντων και το άθικτο της συσκευασίας τους, προκειμένου να διαπιστωθούν τυχόν εμφανή ελαττώματα. Στην περίπτωση που διαπιστώσετε κάποιο ελάττωμα πρέπει να επικοινωνήσετε με την εταιρεία μας αμέσως μετά την παράδοση την ίδια ημέρα ή την επόμενη εργάσιμη στο 2394 053015.

Σε περίπτωση που επιθυμείτε επιστροφή λόγω αλλαγής γνώμης ή λάθος παραγγελίας, πρέπει να επικοινωνήσετε την ίδια μέρα η την επόμενη εργάσιμη. Μπορούμε να σας επιστρέψουμε το σύνολο της αξίας του προϊόντος αφαιρώντας τα έξοδα μεταφοράς. Αναλόγως με τον τρόπο που επιλέξατε να πληρώσετε την παραγγελία σας, η επιστροφή των χρημάτων σας θα πραγματοποιηθεί αντίστοιχα. Απαραίτητες προϋποθέσεις για να γίνει δεκτή η επιστροφή αποτελούν τα παραπάνω:(η συσκευασία των ειδών να έχει μείνει άθικτη, να μην έχει ανοιχτεί και να μην υπάρχουν ζημιές, διαθέτοντας το παραστατικό). Η αποστολή των επιστρεφόμενων ειδών γίνεται, αποκλειστικά εντός 14 ημερών από την ημερομηνία παραλαβής, με έξοδα αποστολής του πελάτη.

 

Ακύρωση παραγγελίας:
Ακύρωση της παραγγελίας σας είναι εφικτή εντός 1 εργάσιμης ημέρας από την ημερομηνία παραγγελίας και εφόσον δεν έχει ξεκινήσει η επεξεργασία / αποστολή της παραγγελίας σας από την εταιρία μας. Για να ακυρώσετε την παραγγελία σας θα πρέπει να επικοινωνήσετε μαζί μας τηλεφωνικά ή να αποστείλετε e-mail στο info@gtm-hellas.gr, με θέμα ακύρωση παραγγελίας και τον αριθμό παραγγελίας σας.