ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ

H εταιρία μας από το 2007 αναπτύσσει ένα ολοκληρωμένο δίκτυο πωλήσεων και υπηρεσιών στην προμήθεια μηχανημάτων και αναλώσιμων ειδών μαρμάρου, γρανίτη και πετρωμάτων.

Για εμάς η σχέση μας με τον πελάτη είναι μια σχέση που βασίζεται στον σεβασμό, στην εντιμότητα και στην αξιοπιστία. Τα στοιχεία αυτά σφυρηλατούν το ανθρώπινο πρόσωπο μας και μας έχουν καθιερώσει στην Ελλάδα αλλά και στον ευρύτερο χώρο των Βαλκανίων, ως την πιο πρωτοποριακή εταιρεία με ευρύ γκάμα προϊόντων, μηχανημάτων και εξοπλισμού στον κλάδο κατεργασίας πετρωμάτων.

Ως επίσημοι αντιπρόσωποι κορυφαίων ιταλικών οίκων μηχανημάτων και υλικών επεξεργασίας πετρωμάτων, εισάγουμε μια νέα αντίληψη και φιλοσοφία στο πεδίο της εξυπηρέτησης και κάλυψης των αναγκών των πελατών μας.

Απαντώντας στις ανάγκες σας, διαθέτουμε και μεταχειρισμένα μηχανήματα, ενώ αναλαμβάνουμε την πλήρη ανακατασκευή παλαιών και προβληματικών μηχανημάτων. Παρέχουμε διαρκές και πλήρες after-sale service κάθε μηχανήματος και αναλώσιμου είδους που διαθέτουμε, καθώς και υπηρεσίες εκπαίδευσης λογισμικού αλλά και συμβουλευτικής υποστήριξης.

142 ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΩΝ
7 ΧΩΡΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΕΙ
1728 ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΜΑΣ ΕΠΙΛΕΞΕΤΕ

Παρακολουθώντας διαρκώς τις παγκόσμιες τεχνολογικές εξελίξεις, η εταιρία μας εκπροσωπεί τη νέα εποχή στην προμήθεια εξειδικευμένου μηχανικού εξοπλισμού για την βιομηχανία μαρμάρου και λίθων, παρέχοντας πλήρη υλικοτεχνική υποστήριξη στον επαγγελματία, ανταποκρινόμενη ακόμη και στις πλέον πολυσύνθετες και εξειδικευμένες ανάγκες του!

Έτσι είμαστε σε θέση να είμαστε στο πλευρό των συνεργατών μας ανά πάσα στιγμή μας ζητηθεί, σε άμεσο χρόνο, παρέχοντας διάφορες υπηρεσίες για την κάλυψη των ζητημάτων που μπορεί να προκύψουν όπως:

  • Την εγκατάσταση μηχανημάτων στον χώρο σας
  • Εκπαίδευση σε μηχανήματα και λογισμικά
  • Τεχνική υποστήριξη και Service μετά την πώληση
  • Συμβουλευτικές υπηρεσίες σχετικά με την χρηματοδότηση εξοπλισμού
  • Ανακατασκευές παλαιών μηχανημάτων

Εγγύηση για το έργο μας η πολυετής εμπειρία και η προηγμένη τεχνογνωσία, η οποία δεν σταματά ποτέ καθώς και η διαρκή επικοινωνία με τον πελάτη, αναλύοντας και αναπτύσσοντας προτάσεις και λύσεις για τις ανάγκες του.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΜΑΣΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΑΝΑΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ ΜΑΣ