Η GTM ΕΜΠΡΑΚΤΑ ΣΤΟ ΠΛΕΥΡΟ ΣΑΣ

Δέσμευση και στόχος μας είναι να είμαστε πάντα στο πλευρό του πελάτη, υποστηρίζοντας όλες τις ανάγκες του, σταθερά και μόνιμα, χωρίς ημερομηνία λήξης.  Έχοντας αποδείξει διαχρονικά την αποτελεσματικότητα της τεχνικής εξυπηρέτησης που προσφέρουμε, η οποία δεν εξαντλείται στο στάδιο της πώλησης αλλά διαθέτει την ετοιμότητα και την τεχνογνωσία για άμεση παρέμβαση, είμαστε σε θέση να δώσουμε λύσεις ακόμη και στα πιο σύνθετα προβλήματά σας. Με πολυετή εμπειρία, συνέπεια και αποτελεσματικότητα παρέχουμε ολοκληρωμένες λύσεις και υπηρεσίες για όλα τα στάδια της πώλησης, της εγκατάστασης, της συντήρησης και της αντιμετώπισης των λειτουργικών αναγκών των μηχανημάτων και των προϊόντων μας, σε βάθος χρόνου.

ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΩΝ ΣΤΟΝ ΧΩΡΟ ΣΑΣ

Η υψηλή  τεχνογνωσία και η πολυετής εμπειρία της εταιρίας μας, μάς επιτρέπει να εκτελούμε άρτια στο συντομότερο χρόνο ακόμη και τις πιο σύνθετες και απαιτητικές εγκαταστάσεις μηχανημάτων σε οποιοδήποτε χώρο μας ζητηθεί.

Κατά την εγκατάσταση του εξοπλισμού,  οι εξειδικευμένοι μηχανικοί μας εγγυώνται τη γρήγορη και άψογη τοποθέτηση του μηχανήματος, με βάση τις ακριβείς οδηγίες και τα υψηλά κατασκευαστικά πρότυπα της εταιρίας, ενώ ταυτόχρονα προχωρά και η  εγκατάσταση του λογισμικού εφαρμογής του μηχανήματος.

Η διαδικασία εγκατάστασης είναι ταχύτατη. Έτσι, είστε έτοιμοι να χρησιμοποιήσετε τον εξοπλισμό σας άμεσα χωρίς να χάνετε χρόνο.

installation
training

ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΧΕΙΡΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ ΤΩΝ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΩΝ

Η εγκατάσταση των σύγχρονων λογισμικών, η παραμετροποίηση των σχεδιαστικών λειτουργικών προγραμμάτων CAD/CAM και η εκπαίδευση των στελεχών σας, αποτελεί το πρώτο βήμα για την ένταξή του εξοπλισμού στην επιχείρησή σας.

Οι εξειδικευμένοι τεχνικοί της εταιρείας μας προχωρούν αυτόνομα στην εγκατάσταση των διαφόρων λογισμικών εφαρμογής και είναι σε θέση να παρέχουν πλήρη εκπαίδευση χειρισμού του συστήματος του μηχανήματος και των διαφόρων προγραμμάτων όπως τo EasyStone, ArtCAM, CorelDRAW ώστε άμεσα να μπορείτε να αξιοποιήσετε τις δυνατότητες του μηχανήματος σας.

AFTER-SALE SERVICE ΚΑΙ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ

Η πολύχρονη πείρα μας και η συνεχής τεχνολογική κατάρτιση του προσωπικού, μας επιτρέπει να παρέχουμε υψηλής ποιότητας υπηρεσίες service και υποστήριξης στους συνεργάτες-πελάτες μας, που καλύπτουν μεγάλο φάσμα τεχνικών απαιτήσεων.

Δίνουμε εξατομικευμένες λύσεις σε τεχνικά ζητήματα που αφορούν τη λειτουργία και βέλτιστη απόδοση των μηχανημάτων αλλά και των αναλώσιμων προϊόντων που διαθέτουμε, συνδυάζοντας παράλληλα ταχύτητα  και αξιοπιστία απόκρισης. Χρησιμοποιούμε εργαλεία επικοινωνίας τελευταίας γενιάς για να είμαστε σε θέση να δώσουμε λύση σε όποια τεχνική ανάγκη προκύψει, έτσι ώστε να μπορείτε να συνεχίσετε την παραγωγική σας διαδικασία, όσο το δυνατό το συντομότερο.

ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

Διαθέτοντας σημαντική εμπειρία στη συμβουλευτική υποστήριξη επιχειρήσεων του κλάδου, καθώς συνεργαζόμαστε με πλήθος τεχνικών συμβούλων και μελετητών, είμαστε σε θέση να υποστηρίξουμε αποτελεσματικά τις ανάγκες σας, παρέχοντας ένα ολοκληρωμένο πακέτο προτάσεων που θα συνδράμει στο επιχειρησιακό σας όραμα.

Διερευνώντας τις ανάγκες και τις αναπτυξιακές δυνατότητες των πελατών μας, προτείνουμε τις καλύτερες λύσεις με το κατάλληλο εξοπλισμό μηχανημάτων για την επιχείρησης σας. Παράλληλα σχεδιάζουμε και συντονίζουμε ένα δυναμικό επενδυτικό πλάνο ένταξής της επιχείρησης σας, σε εθνικά και ευρωπαϊκά χρηματοδοτούμενα αναπτυξιακά προγράμματα ή και σε προγράμματα leasing αγοράς επαγγελματικού εξοπλισμού.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ ΓΙΑ ΑΜΕΣΗ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ


     Επικοινωνήστε μαζί μας οποιαδήποτε στιγμή και λάβετε άμεση υποστήριξη.